Kultaa vai kuraa?

Onhan se mukavaa, kun saa uusia hienoja toiminnallisuuksia verkkosivuille tai vaikka kokonaan uudet sivut. Kokonaan toinen asia on se mikä on kunkin parannuksen hyöty. Se pitäisi aina muistaa.
Kolmansien softia ja palikoita kartoitellessa tulee outo tunne. Se on kuin pahin korkeapaine etelän lomakohteessa. Vähän sellainen, kun sinua yritetään heittää sisään jokaiseen ravintolaan etsiessäsi illallispaikkaa. Tiedät kyllä olevasi turisti, mutta vielä paremmin sen tietävät nuo petolliset sisäänheittäjät. Heille olet vain tyhmä poka. Kuinka löytäisit parhaan ravintolan, kun et pääse edes ruokalistoja rauhassa katsomaan?
On uskomatonta kuinka moni saa elantonsa täysin mitättömien asioiden tai kilkkeiden kyhäämisestä ja myymisestä. Takuuvarmasti moni on miljonääri ihan sen ansiosta, että on myynyt esimerkiksi jotain umpisurkeaa aplikaatiota. Formula onnistumiseen on ainoastaan, että on tuote ja kunnolla väritetty tarina sekä toiveikas ostaja - kaupaksi menee. Eiffel-tornikin myytiin aikanaan huijauksella romuraudaksi. 
Etelässä en koskaan pysähdy ensimmäisellä näkemällä puhumaan ravintoloiden sisäänheittäjien kanssa. Kierrän ravintoloiden edustat läpi ja tarkkailen. Aina löytyy se ravintola missä on kyllä väkeä, mutta sisäänheittoa ei ole tai se on selvästi hienovaraisempaa. Siellä on paras ruoka. 
Palvelun kehittäjänä ei kannata hankkia mitään ellei sille ole selkeää perustetta. Sellaista ei kannata tässäkään tapauksessa ostaa jota väkisin tuputetaan. Käyttökelpoisien kohdalla testataan ilmaiseksi uudestaan ja uudestaan. Jos kaikki natsaa niin huippupalikoitakin löytyy. Kulta pitää kuitenkin huuhtoa, koska suurinosa vimpaimista on täyttä kuraa.

Ville Lehtinen
P.S.   Jos haluat käydä hyödyllisessä palvelussa niin käy täällä: asunnon myynti
P.P.S Hyödyllinen mahdollisesti vain niille joilla on asuntokaupat mielessä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myyntiturva - kokemuksia

Raimo Sarajärvi - keinoja kaihtamatta

Vesivasara