Pakka on sekoitettu - juokse!

Olen sitä mieltä, että oikeastaan ihmiset voivat saavuttaa elämässään melkein mitä haluavat. Katso vaikka itseäsi ja mieti mitä halusit pari vuotta sitten? Oletko jo matkalla seuraavalle rastille? Niin se usein menee, että olemme nyt sitä mitä halusimme itsestämme vuosia sitten.

Minusta elämä itsessään on kuin suunnistuksen ja korttipelin yhdistelmä, jossa karttaa ei annettu. Meille jaetaan vain kortit ja mars matkaan! Kortit ovat kullakin mitkä ovat, mutta ne kuitenkin kuuluvat pakkaan. Ravatessamme rastilta toiselle huomaamme ajan myötä myös muiden suunnistavan täällä. Vain meistä harvat ovat riittävän rohkeita ja reippaita ansaitakseen sen joka lopulta tuli muiden mielestä "kuin ilmaiseksi". Me pelaamme kättämme muilta piilossa.


Ihmiskunta haluineen on onneksemme kaikkea muuta kuin homogeeninen seos. Teot ja päätökset punovat henkilöhistoriaamme kohtaloa määrittäen. Samaan aikaan ovat riskinotto ja menestys kuin vastakkaiset navat, jotka vetävät toisiaan puoleensa puikkelehtiessamme pusikoissa. Mitään hyvää tai arvokasta ei juurikaan vaikuttaisi syntyvän ilman, että joku tai jokin sen maailmaan puskee. Näetkö tässä alun ja lopun? Mikä tahansa hetki noiden pisteiden välillä oli ja on elämäämme — aikaa jona saamme mahdollisuuden olla onnellisia.

Ville Lehtinen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myyntiturva - kokemuksia

Raimo Sarajärvi - keinoja kaihtamatta

Vesivasara