Ei ole taikanappia

Suomi kohtaa tärkeässä MM-karsintaottelussa ensi maanantaina Kosovon. Hans Backen miehistö on esiintynyt aiemmissa kamppailuissaan kamalalla tavalla. Voiko mikään muuttua nyt kun tosipelit alkavat?

Vastaus kysymykseen kuuluu, että "ei voi"! Ei ole mitään taikanappia. Ja vaikka Suomi onnistuisi voittamaan ko. ottelun, niin  täyskäännöstä se ei kykene tekemään. Yksinkertaisesti nykymiehistö on aivan liian huono. Niin surkealta kuin se kuulostaakin, niin se on taivahan tosi.

Perparim Hetemaj on sitten aivan oma lukunsa. Kaveri päätti jättäytyä pois koko pelistä, koska vastassa on Kosovo. Maa joka oli Perpan koti kauan sitten. Maa jossa sukulaiset varmasti vielä asuvat. Mitä sitten? Eikö voi mennä pelaamaan jalkapallo-ottelua? FIFA:n Code of Conduct for Football kohdassa 6 sanoo: "Think of football's interests before your own. Think how your actions may affect the image of the game." Kenties ymmärrän Perpaa, mutta en ainakaan näillä tiedoilla voi nähdä hänen toimintansa olevan urheilun hengen mukaista.

Saatte nähdä, että näistäkään karsinnoista ei hyvää seuraa.


Ville Lehtinen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Myyntiturva - kokemuksia

Raimo Sarajärvi - keinoja kaihtamatta

Vesivasara